Valmisteyhteenveto

HYDROLAN geeli

Huomioitavaa

Perusvoide.

Koostumus

Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Hydrogenated polydecene, Petrolatum, Glycerin, Glyceryl stearate, Peg-100, Saccharide isomerate, Cetearyl alcohol, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Sodium citrate, Sodium hydroxide.

Valmistemuoto

Kosteuttava geelivoide.

Käyttö

Hydrolan on koostumukseltaan pitkäkestoisesti kosteuttava geelivoide erityisesti atooppisen ihon kuivuusongelmien hoitoon ja ehkäisyyn. Hydrolan sopii myös suihkun ja pesun jälkeen estämään normaalin ihon kuivumista.

Hydrolan geelivoiteen luonnolliset, sokeripitoiset vedensitoja-aineet tehostavat kuivan ihon kosteustasapainon saavuttamista ja säilyttävät sen pitkään. Kosteuden sitominen tapahtuu sarveissolujen keratiiniin eivätkä vedensitoja-aineet ole poispestävissä. Sokerin vaikutus häviää vasta orvaskeden uusiutumisen myötä. Kosteuttava vaikutus on suuri kuivissa olosuhteissa (20-50 %:n suhteellisessa kosteudessa), joissa iho kärsii herkästi kuivuusongelmista. Lisäksi Hydrolanilla on perinteinen kosteuden haihtumista estävä okkluusiovaikutus.

Ihon kuivuuden ehkäisy ja hoito, erityisesti atooppiselle iholle.

Annostus ja antotapa

Voidellaan iholle huolellisesti hieroen; alkuun tavallisesti 2-3 kertaa päivässä, myöhemmin harvemmin. Kosteuttava geelivoide on helppo sivellä laajoillekin ihoalueille, se imeytyy nopeasti eikä tahraa.

Kestoaika

3 vuotta.

Säilytys

Säilytettävä huoneenlämmössä.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

30 g, 100 g (purso), 500 g (pumppupullo).

Korvattavuus

HYDROLAN geeli
500 g

  • Peruskorvaus reseptimerkinnällä (40 %). Pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.